Панорамен изглед на КърджалиСтартира процедурата по обявяването на обществена поръчка с предмет  реконструкция и въвеждане на енергоспестяващо осветление в община Кърджали

 19 Март 2018
Инж. Хасан Азис съобщи, че процедурата вече е въведена в системата на Агенцията по обществени поръчки /АОП/ за предварителен контрол и се очаква  най-късно в четвъртък тази седмица да бъде публикувано решение за откриване на обществената поръчка, ако АОП не поиска допълнителна информация от възложителя.

Справка за постъпили предложения, становища и възражения

 19 Март 2018
СПРАВКА ЗА ПОСТЪПИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, СТАНОВИЩА И ВЪЗРАЖЕНИЯ ПО ПОВОД ПУБЛИКУВАН ПРОЕКТ ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПРАВИЛНИК ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТТА НА ЦЕНТЪР ЗА ПОДКРЕПА НА ЛИЧНОСТНОТО РАЗВИТИЕ – ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС КЪРДЖАЛИ

Започна реновирането на предпазните парапети новия мост

 19 Март 2018
Започна реновирането на предпазните парапети на моста към кв. „Възрожденци” част от ул. Булаир”. Дейностите са част от възложената от община Кърджали обществена поръчка, която включва и подмяната на осветителните тела и въвеждането на енергоспестяващи мерки по моста, съобщи днес кметът инж. Хасан Азис.

Започва ремонтът на ул. "Заводска"

 19 Март 2018
Приключи процедурата по обявеното публично състезание за възлагане на обществена поръчка за реконструкция и ремонт и на ул. „Заводска”. Вече има подписан договор с избраната фирма изпълнител „Караман” ООД и започват ремонтните дейности по улицата, съобщи днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис.

ПОКАНА №3 -  13 Март 2018
Всички новини Към стария сайт

2018 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign