МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
БАНКОВИ СМЕТКИ
Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2016
Спортен календар 2016
Телефонен указател
Работно време
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg
Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
29 Март 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[09 Февруари 2017]

Кметът с поздравителен адрес до участниците в Общото събрание на местните омбудсманиЗам.-кметът на община Кърджали Тунджай Шюкрю и секретарят Сезгин Бекир поздравиха участниците в IХ-тото Общо събрание на Националното сдружение на местните обществени посредници в Р България, чийто домакин е Кърджали. Те връчиха и приветствен адрес от името на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис на председателя на УС на НСМОПРБ Иван Капралов, в който се казва:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КАПРАЛОВ,

Изключително ми е приятно, че днес Кърджали е домакин на деветото общо събрание на Национално сдружение на местните обществени посредници в Република България. Позволете ми от свое име и от името на жителите на община Кърджали да ви поздравя с „Добре дошли!“ и да пожелая успешна работа на този изключително важен форум.
Община Кърджали е сред първите в страната, в които беше избран обществен посредник. Тогава и сега ние сме убедени, че гражданите имат необходимост от застъпник на своите права и пазител на обществения интерес. Преките ни впечатления от работата на местния омбудсман и годишните му отчети пред Общинския съвет показват, че местната власт е реагирала адекватно на нуждите на гражданите с решението за създаване на тази институция, която защитава гражданския интерес на местно ниво.
Уверени сме, че всяка една българска община би спечелила от създаването на институцията „Местен обществен посредник“, която е и коректив на местната власт, защитавайки правата и законните интереси на гражданите пред органите на местното самоуправление териториалната и местна администрация.

Приемете моите пожелания за здраве и успехи във вашата трудна и отговорна работа на пазители на обществения интерес!КМЕТ НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ:……….......

/инж.ХАСАН АЗИС/


Новината е посетена: 142 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия Минерални бани Семеен хотел Роксана Минерални бани