МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2016
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg
Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
28 Април 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[09 Февруари 2017]

Кметът с поздравителен адрес до участниците в Общото събрание на местните омбудсманиЗам.-кметът на община Кърджали Тунджай Шюкрю и секретарят Сезгин Бекир поздравиха участниците в IХ-тото Общо събрание на Националното сдружение на местните обществени посредници в Р България, чийто домакин е Кърджали. Те връчиха и приветствен адрес от името на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис на председателя на УС на НСМОПРБ Иван Капралов, в който се казва:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КАПРАЛОВ,

Изключително ми е приятно, че днес Кърджали е домакин на деветото общо събрание на Национално сдружение на местните обществени посредници в Република България. Позволете ми от свое име и от името на жителите на община Кърджали да ви поздравя с „Добре дошли!“ и да пожелая успешна работа на този изключително важен форум.
Община Кърджали е сред първите в страната, в които беше избран обществен посредник. Тогава и сега ние сме убедени, че гражданите имат необходимост от застъпник на своите права и пазител на обществения интерес. Преките ни впечатления от работата на местния омбудсман и годишните му отчети пред Общинския съвет показват, че местната власт е реагирала адекватно на нуждите на гражданите с решението за създаване на тази институция, която защитава гражданския интерес на местно ниво.
Уверени сме, че всяка една българска община би спечелила от създаването на институцията „Местен обществен посредник“, която е и коректив на местната власт, защитавайки правата и законните интереси на гражданите пред органите на местното самоуправление териториалната и местна администрация.

Приемете моите пожелания за здраве и успехи във вашата трудна и отговорна работа на пазители на обществения интерес!КМЕТ НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ:……….......

/инж.ХАСАН АЗИС/


Новината е посетена: 157 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия Минерални бани Семеен хотел Роксана Минерални бани