МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
БАНКОВИ СМЕТКИ
Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2016
Спортен календар 2016
Телефонен указател
Работно време
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg
Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
29 Март 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[15 Февруари 2017]

Антония Костова стана "Винар на годината"С традиционният конкурс „Винар на годината” бе отбелязан празникът Трифон Зарезан в Кърджали. За поредна година веселието, което бе открито от бога на виното Дионис, се проведе пред Дома на културата, а за да връчат отличията на най-добрите винари бяха дошли двамата зам.-кметове - Тюнджай Шюкрю и Мюмюн Али. От името на кмета на община Кърджали Мюмюн Али поздрави присъстващите и им пожела много здраве и любов, а винарите да стават все повече в града ни.
Призът „Винар на годината” този път грабна студентката по социология Антония Костова. След три години мъжко присъствие на призовото място, тази година признанието за най-добър винар отново бе присъдено на жена и то от сем. Костови, познато на публиката от участието си в конкурса през минали години. Антония се явява на конкурса, организиран от община Кърджали, за трета година и неизменно е в призовата тройка. Преди това го е правила майка й Ангелина Костова, която също е носител на приза „Винар на годината” през 2013г. Правенето на вино е семейна традиция за Костови, а гроздето е от района на Първомай.
За уменията си в правенето на червено вино Антония Костова получи преходната статуетка и лозарска пръскачка. На второ място при червените вина бе класиран Ганчо Сусурков, а на трето акордеонистът Нешко Нешев. Призът за най-добро бяло вино отнесе Васил Василев-директор на Дома на културата в Кърджали.
За конкурса бяха представени 16 мостри на вина, а техните качества бяха оценявани от жури с председател Анелия Иванова. Тя е завършила “Технология на ниско и високо алкохолните напитки” и веднъж в годината на Трифон Зарезан работи по специалността си като дегустира вина.
За настроението на празнуващите свири фолклорният оркестър на Дома на културата, а Община Кърджали осигури безплатно вино.

Новината е посетена: 121 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия Минерални бани Семеен хотел Роксана Минерални бани