МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2016
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg
Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
28 Април 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[15 Февруари 2017]

Антония Костова стана "Винар на годината"С традиционният конкурс „Винар на годината” бе отбелязан празникът Трифон Зарезан в Кърджали. За поредна година веселието, което бе открито от бога на виното Дионис, се проведе пред Дома на културата, а за да връчат отличията на най-добрите винари бяха дошли двамата зам.-кметове - Тюнджай Шюкрю и Мюмюн Али. От името на кмета на община Кърджали Мюмюн Али поздрави присъстващите и им пожела много здраве и любов, а винарите да стават все повече в града ни.
Призът „Винар на годината” този път грабна студентката по социология Антония Костова. След три години мъжко присъствие на призовото място, тази година признанието за най-добър винар отново бе присъдено на жена и то от сем. Костови, познато на публиката от участието си в конкурса през минали години. Антония се явява на конкурса, организиран от община Кърджали, за трета година и неизменно е в призовата тройка. Преди това го е правила майка й Ангелина Костова, която също е носител на приза „Винар на годината” през 2013г. Правенето на вино е семейна традиция за Костови, а гроздето е от района на Първомай.
За уменията си в правенето на червено вино Антония Костова получи преходната статуетка и лозарска пръскачка. На второ място при червените вина бе класиран Ганчо Сусурков, а на трето акордеонистът Нешко Нешев. Призът за най-добро бяло вино отнесе Васил Василев-директор на Дома на културата в Кърджали.
За конкурса бяха представени 16 мостри на вина, а техните качества бяха оценявани от жури с председател Анелия Иванова. Тя е завършила “Технология на ниско и високо алкохолните напитки” и веднъж в годината на Трифон Зарезан работи по специалността си като дегустира вина.
За настроението на празнуващите свири фолклорният оркестър на Дома на културата, а Община Кърджали осигури безплатно вино.

Новината е посетена: 139 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия Минерални бани Семеен хотел Роксана Минерални бани