МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
БАНКОВИ СМЕТКИ
Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2016
Спортен календар 2016
Телефонен указател
Работно време
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg
Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
24 Март 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[10 Март 2017]

В Кърджали стартира Националната кампания „Заедно за Европа”


[Още снимки]


Областният информационен център Кърджали стартира Националната кампания „Заедно за Европа”, която ще се проведе в периода 10 март – 20 май от всички 28 информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България и отбелязване на няколко важни годишнини-60 години Европейски социален фонд, 10 години на България в ЕС и 5 години съществуване на ОИЦ Кърджали. На специална пресконференция ръководителят на Центъра Дора Христова представи символиките и всички събития, които ОИЦ ще проведе за граждани, бенефициенти и неправителствения сектор през следващите два месеца.„ОИЦ-Кърджали планира посещения в различни общини на област Кърджали, където пред бенефициентите ще се представят предстоящото председателството на България на Съвета на Европа, успешни практики от реализирани проекти и актуални възможности, предоставени от оперативните програми”, обяви Дора Христова. Тя допълни, че по повод 60 години ЕСФ ще бъдат направени серия интервюта с бенефициенти или ползватели на услуги по проекти, които разказват „истински“ истории за това как се е променил към по-добро животът им.
Няколко са съпътстващите дейности по случай 10- годишнината от членството на България в ЕС. Те включват студентски конкурс за есе на тема „България в ЕС: 10 години по-късно” като целта е да бъде представена оценката на младите и образовани хора за участието на България в голямото европейско семейство. На регионално ниво предложенията ще се събират до 7 април 2017 г. и ще се оценяват от жури, организирано от ОИЦ- Кърджали. За първи път ще се състои и журналистически аналитичен материал, свързан с равносметката от „България в ЕС- 10 години по-късно”. По повод 5 години от създаването на мрежата от 28 ОИЦ в страната на 19-20 май 2017г. ОИЦ - Кърджали ще гостува на ОИЦ-Габрово, домакин на национална среща на представителите на мрежата. В периода 26 април - 1 май ще бъде организиран Ден на отворените врати по проекти, съфинансирани от ЕФРР, с фокус върху един от успешните проекти на община Кърджали “Изграждане на парк Арпезос-Север”. Заключителното събитие е на 9 май. В хепънинга ”Ръка на приятелството” ще се включат деца и групи от ОДК. В парк “Арпезос – Север“ ще има и мобилен щанд и изложба-пано на реализиране добри проекти в област Кърджали.Новината е посетена: 142 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия Минерални бани Семеен хотел Роксана Минерални бани