Панорамен изглед на КърджалиКметовете поискаха от образователния министър ефективно изучаване на турски в училище

 14 Март 2018
Да се създадат реални условия за изучаване на турски като майчин език в училищата.Това поискаха на среща с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев днес кметовете от област Кърджали.На срещата, в столицата, с министерския екип присъстваха кмета на Кърджали инж.Хасан Азис, кметовете на Ардино, Момчилград, Черноочене, Крумовград и Кирково, зам.кмета на Джебел, народният представител от ДПС Ерол Мехмед и Мукаддес Налбант, бивш зам.-министър на образованието.

ПОКАНА №3

 13 Март 2018
На основание чл. 23, ал. 4 от Закона за местното самоуправление и местната   администрация председателят на Общински съвет Кърджали свиква на 21.03.2018г. /сряда/ от 10,00 часа в голямата зала на "Бизнес инкубатора" заседание при следния проекто-дневен ред:

Ирански дипломат посети община Кърджали

 13 Март 2018
Въпросите на културното сътрудничество обсъдиха в Кърджали съветникът по въпросите на културата в посолството на Ислямска Република Иран Хамид Реза Азади и зам.-кметът по социални дейности и култура на община Кърджали Веселина Тихомирова. В разговорите участва и зам.-председателят на общинския съвет Юсеин Ахмед.

Кърджали и Силиври ще се побратимяват

 12 Март 2018
Подписването на  Договор за побратимяване между община Кърджали и истанбулската община Силиври беше тема на разговорите  между кмета на Силиври г-н Юзджан Ъшъклар и заместник кмета на Кърджали Мюмюн Али.Делегация от община Кърджали беше на среща в турската община за провеждане на предварителни разговори във връзка с предстоящото побратимяване между двете общини.


Честит празник! -  08 Март 2018Всички новини Към стария сайт

2018 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign