Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Продължават празничните прояви

 21 Декември 2007

Празничните прояви в Кърджали продължават и през почивните дни.
В събота 22 декември от 11 часа в зала №1 на Обединен детски комплекс с любимия клоун Роко Коко, с песни, с танци и игри ще се завърти “Весела Коледна въртележка”. Община Кърджали и Обединен детски комплекс канят всички деца заедно, с много настроение и усмивки, да посрещнат Дядо Коледа.
През празничните 24 и 25 декември Добрият Старец ще посети всички малчугани, за които техните родители не са забравили да позвънят в ОДК.
На 25 декември от 11 часа пред Дома на културата ще започне празничното веселие по случай християнския празник Рождество Христово- Коледа. Участват ансамбъл “Ведрица” и групите за автентичен фолклор при Тракийско дружество ”Димитър Маджаров “ и читалище “Родопски фар” кв. Гледка. За всички участници в празничното веселие ще бъде представен обичая “Коледуване”.Очакват ви много песни, хора и червено вино, осигурено от кмета на община Кърджали.
Общоградското празнично веселие и заря за посрещане на Новата 2008 година ще започне в 23,30 часа на 31 декември пред Дома на културата.


 Прочитания: 2387 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign