Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Среща с кметове на населени места от община Кърджали

 13 Февруари 2008

Днес се състоя поредната месечна среща с кметовете на населени места от община Кърджали. На нея официално за първи път бе представен новият зам.-кмет по строителството инж. Васил Бобеков.
Изборът ни бе лесен и се основаваше на експертното начало, заяви пред присъстващите кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис. Надявам се да работим ползотворно и в синхрон, каза пред участниците в срещата и инж. Бобеков. Той заяви, че приема новия пост с отговорност и се надява да продължи доброто сътрудничество както с кметовете на населени места така и с експертите от общинска администрация.
Преди да представи своя нов заместник, кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис заостри вниманието на участниците в срещата към възможностите, които дава ОП “Регионално развитие” за кандидатстване с проекти за пътища и ВиК мрежи в малките населени места.
Експерти от община Кърджали запознаха кметовете с изискванията при сключване на договори за наем на земеделска земя от общинския фонд и общинския остатъчен фонд. Координаторите на РО на Съюза на инвалидите и ТСО на слепите в Кърджали информираха кметовете за правата на хората с увреждания и потърсиха съдействие за връзка с техните членове.
Разяснения при предоставяне на документи изготвяни от община Кърджали за други институции / спазване на срокове, изготвяне на формуляри и д.р./ направи главният секретар на общината Сезгин Бекир.

Още снимки
 Прочитания: 2083 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign