Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Общинското първенство по тенис на маса

 13 Февруари 2008

Завърши общинското първенство по тенис на маса в рамките на “Ученически игри” 2007-2008г. Домакин на всички срещи бе СОУ “Отец Паисий” Кърджали. Участваха общо 11 отбора разпределени в три възрастови групи от всички учебни заведения на общината.
Първи в отборното класиране група V - VІІ клас са възпитаниците на СОУ “Отец Паисий”. Във втора група VІІІ-Х клас първенци са учениците на ГПЧЕ “Христо Ботев”.
Най –добри при юношите ХІ- ХІІ клас отново е отборът на СОУ “Отец Паисий”.
Индивидуални победители при момчетата в първа възрастова група е Джантекин Алексиев. Владимир Годуманов се класира първи в група VІІІ-Х клас, а Теодор Георгиев е най-добър при най – големите.
При девойките индивидуално класиране първа се класира Елица Замфирова.
Отборните победители в различните възрастови групи ще участват в областното първенство по тенис на маса на 23 и 24 февруари.
Два кърджалийски отбора на СОУ “П. Р. Славейков” и на СОУ “Вл. Димитров - Майстора” се състезаваха на финалния мач на областното състезание по баскетбол. То завърши с победа за славейковци. Домакин на всички срещи в турнира бе Спортна зала “Арпезос”.Състезанието се проведе под патронажа на “Овергаз”, ДАМС и Община Кърджали.


 Прочитания: 1937 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign