Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Цвете за Деня на влюбените

 14 Февруари 2008

Кметът на общината инж. Хасан Азис, зам.-кметовете инж.Васил Бобеков и Нурджан Юсеин и гл.секретар Сезгин Бекир подариха днес цвете на всички 130 представителки на нежния пол в общинска администрация по случай Деня на влюбените - 14 февруари. В края на работното време, на входа на общината, те поздравиха дамите с празника поднасяйки им и карамфил.
По случай Деня на влюбените днес гости на общинското ръководство бяха момичетата и момчетата от клуб “Младите хора - здраве, секс, наркотици”, доброволците от БМЧК и представители на Ротари Интеракт. Те подариха “безплатна прегръдка” на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис. Послания за любовта, листовки и презервативи за безопасен секс получиха и много кърджалийци както и служителите от Териториалната дирекция на НАП в Кърджали, които тази година са партньор в осъществяването на инициативата.
Представители на Детския и младежки парламент в Кърджали също проведоха своя акция посветена на любовта под мотото “Книга на любовта“. Тя бе изработена във формата на сърце. С нея младите хора обиколиха учебни заведения и институции, посетиха и общинското ръководство.
Свое послание, свързано с най-красивото чувство –любовта в книгата записа и кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис.

Още снимки
 Прочитания: 2161 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign