Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

В деня на любовта Йовковци имат троен празник

 15 Февруари 2008

Тържеството започна с дефиле на парадните униформи, изаботени по проект от Национална програма „Училището – желана територия”, модул „Ритуализация на училищния живот” на Министерството на образованието и науката. С новите униформи, създадени от ученици и учители, Йовковци ще се представят на всички училищни и общински тържества. Малки и големи ученици с удоволствие влязоха в ролите на манекени, за да представят красивите костюми в тъмен цвят със златни кантове, бели рези и вратовръзки с емблемата на училището, а на всеки ревер грееше значката на училището.
За да поздравят домакините бяха дошли госпожа Надя Джунджулова – Началник на РИО Кърджали, Елена Димитрова – Старши експерт организация на средното образование в РИО и Нели Попова – Главен експерт в Община Кърджали.
В чест на трите празнични събития прозвучаха интересни стихове, възпяващи не само новите технологии, но и интернет-любовта, което бе интересна препратка към Деня на влюбените Свети Валентин.
Тържеството завърши с разглеждане на новооткрития информационен център в училището, изграден по проект „Обучение на учители в интеркултурни похвати и методи на работа в условията на мултиетническа среда”, финансиран от Центъра за образование и интеграция за деца и ученици от етнически малцинства (ЦОИДУЕМ).

Още снимки
 Прочитания: 2802 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign