Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Нов успех за борците от Стремци

 19 Февруари 2008

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис награди днес малките борци от спортен клуб ”Крепост” в с. Стремци, които завоюваха едно първо и две трети места в Държавното първенство по борба – свободен стил в Сливен.
Срещата се състоя в общинска администрация, присътваха президента на клуба Веляйтин Вели, спортни деятели, журналисти.
Особено съм радостен да поздравя малките ни спортисти, само за три години откакто съществува школата, вече имаме две първи места, на последния турнир отборът отново завоюва шампионска титла. Пожелавам още по – големи успехи на децата и техните треньори, а ръководството на общината ще ги подпомага в тяхната дейност, каза г-н Азис .
Първи своята награда –грамота, парична премия от 500 лв и компютър получи Айджан Ахмед, класирал се на призовото място в категория 32 кг . Другите трима състазатели от отбора Юмит Ремзи, Байрям Мюмюн и Димитър Любомиров също бяха наградени с грамоти и паричи премии от 200лв.
Треньорът Адън Руфат сподели, че турнирът в Сливен е бил много оспорван и е доволен от представянето на момчетата .Ден –два почивка и продължаваме тренировките, защото ни предстоят други отговорни състезания, коментира още той и благодари на общинскато ръководство и на президента на Клуба за пълното съдействие при поддържане на спортната база в Стремци и при участие в държавните първенства. Г-н Руфат също бе награден от кмета с грамота и парична премия.
.

Още снимки
 Прочитания: 2594 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign