Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж.Хасан Азис лобира пред „ОЦК”АД за „зелени училища”

 22 Февруари 2008

До две седмици собственика „ОЦК” АД – „Интертръст Холдинг БГ” АД, ще бъде готов със социалната си програма, в която се предвижда организиране на безплатно летуване за деца от община Кърджали. Това заяви днес инж. Валентин Захариев, председател на Събирателното дружество „Интертръст Холдинг БГ”АД по време на среща с кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис.
Инж.Азис изрази желанието си прекъснатата през годините традиция предприятието да участва в социалния и културен живот на града да бъде възстановена.
Инж. Валентин Захариев пое ангажимент да бъде организиран безплатен отдих на децата от община Кърджали в здравно-възстановителните бази на „ОЦК”АД в Китен, Витоша и Мадан.
В своята социална програма предприятието предвижда и осъществяване на финансова-техническа помощ при поддържане и ремонт на училища и детски площадки, както и подпомагане на учебните заведения в рамките на възможностите си.
Инж.Захариев пое ангажимент пред кмета на общината не само да инвестира в нови производства, но и да инициира заетост на местни фирми при реализацията на инвестиционната програма на „ОЦК”АД.


 Прочитания: 2213 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign