Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Хасан Азис и Сейфи Неджиб участват в събрание на НСОРБ

 21 Март 2008

Кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис и председателят на Общински съвет Кърджали Сейфи Неджиб днес участват в ХІХ Общо събрание на Сдружението, обединяващо българските общини. То бе открито в 10.30 часа, в зала 3 на НДК. Делегати са кметовете и представители на Общинските съвети на всички 264 общини. Това е първото заседание на кметове и общински съветници от цялата страна след местните избори през м. г.
В първата част на събранието бе представена Програмата за дейността на НСОРБ през 2008 г. от изпълнителния директор на Сдружението Гинка Чавдарова. Програмата за дейността на НСОРБ за 2008 година бе дискутирана и гласувана на днешното Общо събрание. До края на деня според дневния ред се предвижда да бъдат избрани нов Управителен и Контролен съвет на НСОРБ, както и техни председатели.
Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис е сред петимата номинирани кандидати за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България /УС на НСОРБ/ от делегатите на регионалното заседание на Общото събрание от Южен централен район за планиране,което се проведе на 8 февруари тази година в Пловдив.


 Прочитания: 2082 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign