Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Проведе се областният етап от Националната конференция "Училището - желана територия на ученика"

 25 Март 2008

На 21 и 22 март в ОДК-Кърджали се проведе областният етап от Националната конференция "Училището - желана територия на ученика". Форумът беше открит от Зам.-министъра на МОН Кирчо Атанасов. В конференцията участваха 22 доклада и презентации в три тематични направления. Представиха се 17 учебни заведения от 8 населени места на област Кърджали, между които - областният център, Крумовград, Момчилград, Ардино и Джебел, а също и селата Бенковски, Черноочене и Рани лист.
Според оценката на журито нивото на тазгодишния форум "е в пъти по-добро" от миналата година.Учителите от област Кърджали показаха висок професионализъм, педагогическа ангажираност и адекватност към най-новите компютърни технологии.
С поощрителна оценка бяха отличени 4 разработки, между които "Заедно в света на бизнеса" на екипа на И. Таушанова от СОУ"Й.Йовков". За постерсесията на заключителния етап журито определи 3 проекта. За участие в националния заключителен етап на конференцията бяха класирани три разработки, като І-во място зае филмът "Моето училище" - символи и ритуали в СОУ "Й.Йовков" на екипа Е.Стефанова, Ю.Салиев,Н.Нури, Д.Харитова и Г. Тодорова Останалите, класирали се за този етап са представителите на ГПЧЕ "Хр.Ботев" и на СОУ "П.Р.Славейков". Йовковци, честито!

Още снимки
 Прочитания: 2234 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign