Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Днес и утре в Кърджали е министърът на земеделието и храните Валери Цветанов

 05 Май 2008

Днес и утре на посещение в Кърджали е министърът на земеделието и храните Валери Цветанов. Първият ден от визитата му започна със среща с кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис и дискусия свързана с актуалните моменти в Програмата за развитие на селските райони, в която участие вземат кметове на общини от област Кърджали, народни представители, служители от системата на Министерство на земеделието и храните. Те запознаха министъра с развитието на земеделието в областта и с проблемите на земеделските производители.
В програмата на министър Валери Цветанов се предвижда още разглеждане на Пазара на производителите заедно с кмета на общината инж. Хасан Азис, както и посещение в Професионалната гимназия по селско стопанство в града.
След обяд е предвидена работна среща с областния управител инж. Ангел Коджаманов.
През втория ден от посещението на министър Валери Цветанов в областния град се предвижда посещение в църквата „Св. Георги” и централната джамия в Кърджали, както и участие в ритуала за поднасяне на венци пред Паметника на освободителите по случай 6 май. В програмата му е предвидено още посещение в овцеферма и фабрика за производство на колбаси в гр.Джебел.


 Прочитания: 2236 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign