Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Месечна среща с кметове

 16 Май 2008

Поредна месечна среща с кметове на малки населени места в община Кърджали се проведе тази сутрин. В предварителния дневен ред бяха включени пет точки. Златка Тонева –началник отдел в общинска администрация коментира важни изисквания при издаване на Удостоверения за наследници
Дискутиран бе отново и проблемът със сметоизвозването и намиране на оптимална формула за извършване на тази дейност. Кметовете бяха запознати и с промените в ръководството на фирма ”Титан – Клинър“ ЕООД, извършваща услугата, от нейния зам.-управител Алтънай Халил.
По време на днешната среща бяха разгледани и въпроси, свързани с почистване на съоръжения по общинската пътна мрежа .Пред участниците бяха представени и новите моменти от Националната програма “От социални помощи към осигуряване на заетост”. Направени бяха и разяснения относно целевите помощи за отопление с твърдо гориво за сезон 2008/2009г.
Кметовете на малките населени места от община Кърджали получиха и административни материали, свързани с ежедневната им работа.
В срещата участваха кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис, гл. секретар на община Кърджали Сезгин Бекир и началникът на отдел Административно –информационно обслужване Тунджай Шюкрю.


 Прочитания: 2064 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign