Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Хората от третата възраст празнуваха 1 октомври

 02 Октомври 2008

С добро настроение и музика бе отбелязан Деня на възрастните хора и в Кърджали. Няколко часа продължи общоградското тържество на първи октомври в Пенсионерския клуб. Специален гост на празника бе кметът инж.Хасан Азис.
Отложих важно пътуване до Пловдив, за да бъда тук. Срещите с вас, опитът и мъдростта, които носите са много ценни за мен и за екипа ми. Вратите на общината са винаги отворени за проблемите на възрастните хора и вярвам, че заедно можем да направим Кърджали още по – добро място за живеене, сподели г-н Азис и пожела на всички здраве, дълголетие и повече радостни мигове в ежедневието, след което почерпи с къпана баница и баклава.
По повод празника кметът обяви, че общината осигурява средства за еднодневна екскурзия до Одрин за около 100 души, за да могат част от кърджалийци да посетят възстановения български храм “Св. Константин и Елена” и архитектурния шедьовър от 15 в. Селим джамия.
Председателката на Клуба на пенсионера г-жа Василева благодари на общинскdто ръководство за проявеното внимание и разбиране към проблемите на хората от третата възраст. Тя припомни и направеното през последните месеци - предоставената усилвателна уредба, цветен телевизор и организираните екскурзии до В. Търново и Габрово.
Поздравителни адреси по случай празника на възрастнате хора поднесоха още зам.- областният управител Бойка Арабаджиева и Яни Янев –председател на ТД “Димитър Маджаров”- Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 2009 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign