Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът гостува на тризнаци

 03 Октомври 2008

Три детски легла от името на община Кърджали подари градоначалникът инж. Хасан Азис на петмесечните тризнаци – Дора, Дима и Иван. Майката на бебета Светла Атанасова сподели, че помощта е съвсем навременна. Досега двете момиченца и братчето им са отглеждани в едно детско легло, но вече тежат над 6,5 кг., подвижни са и почват да си пречат, допълни тя.
Тризнаците се родиха на 3 май тази година, а за последните 15 години са и единствените в града. Те са първи деца за семейство Светла Атанасова и Стоил Стоилов. Всички близки и приятели ни помагат кой с каквото може, но това е първата и единствена за сега помощ, получена от институция, споделиха родителите.
Едното легло, заедно с детска количка бяха изпратени от община Кърджали в дома на многодетното семейство още преди изписването на майката и бебетата от болницата. Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис гостува в дома на семейството и присъства лично при предоставянето на останалите две детски легла. Той подари на тризнаците също памперси, мляко и каши.

Още снимки
 Прочитания: 2606 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign