Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът на Кърджали сред учредителите на РКС на НАП

 11 Ноември 2008

Днес в Кърджали бе създаден първият в страната Регионален консултативен съвет към ТД на НАП.В учредителната среща участва и кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис.
В изказването си той подчерта, че съветът ще съдейства за един открит и конструктивен диалог между местната власт и бизнеса, където ще се изказват не само различни мнения и дефинират най- точно проблемите на региона, но ще се предлагат и най-адекватни решения.
В състава на РКС към НАП са областният управител Ангел Коджаманов, председателят на АС Кърджали Виктор Атанасов, ръководителите на работодателски организации - БСК, ТПП, браншови сгруктури –Регионална строителна камара, Занаятчийска камара, Съюз на предприемачите – Момчилград, съдебна власт, одиторски фирми, неправителствения сектор - АРИРИ, Ротари клуб, Лайнс клуб и др.
Основната цел, която си поставя първият в страната Регионален консултативен съвет към НАП е да подпомогне единното прилагане на данъчното и осигурителното законодателство както от служителите на НАП, така и от клиентите на приходната администрация. Чрез него ще търсим и възможности за подобряване на услугите, които НАП предоставя на гражданите и фирмите. Искаме не само да се повиши качеството и ефективността на обслужване, но това да става при минимална загуба на време и средства, каза при откриването на срещата Елван Гюркаш- директор на ТД на НАП- Кърджали.
Много е трудно да се направи плащането на данъци и осигурителни вноски приятно, но ще направим всичко възможно този процес да е по – лесен, защото е в интерес на цялото общество. Искаме да бъдем патньори на бизнеса. Целите ни са много сериозни, а търсените резултати - амбициозни, сподели Георги Търновалийски- директор на ОУИ-Пловдив, който ще председателства КС.

Още снимки
 Прочитания: 2470 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign