Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Студенти превзеха властта

 08 Декември 2008

По традиция днес 8 декември- празникът на академичната младеж, властта в община Кърджали бе превзета за няколко часа от кърджалийски студенти. За втора година част от кметския екип бе заменен от студенти -първокурсници от Земеделски колеж - Кърджали.
Какво е да бъдеш кмет макар и за малко усети Христо Стайков от специалност “Управление на туризма”, негов заместник в ресор образование, култура и спорт бе колежката му Марияна Георгиева, също първокурсничка, но в специалност “Стопанско управление”.
Двамата заместници на истинския екип не бяха пожалени от журналистите и още в първите минути на работния си ден дадоха блиц интервюта за тях.
Градът ни се развива много добре през последните няколко години и тук младите хора имат бъдеще, бе категоричен кметът –студент. Ако наистина имах възможност да променя нещо, то би било в посока инвестиции в инфраструктура, а защо не и в построяването на нов мост по пътя към язовир Кърджали, сподели пред микрофоните Христо Стайков.
Зная, че сред приоритетите на община Кърджали е образованието, но ако аз бях наистина зам.-кмет бих обърнала повече внимание на културата, сподели пред представителите на медиите и Марияна Георгиева.
Тя с интерес се запозна с работата на зам.-кмета Елисавета Кехайова, а по-късно двата екипа проведоха обща оперативка, обсъждайки настоящия и бъдещ ден на Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 2183 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign