Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж. Азис с награда за най-добър социален партньор

 19 Декември 2008

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис беше награден за най-добър социален партньор на европейско ниво.Приза връчи генералният секретар на Европейската комисия по образование Мартин Ромер на специална церемония в парк-хотел „Москва” в столицата на 18 декември т.г. в присъствието на лидера на КНСБ д-р Желязко Христов, председателя на СБУ Янка Такева и синдикалисти от страната. Връчването на най-престижния европейския приз за социален партньор започва тази година от България и сред първите кметове, които я получиха освен инж.Азис са още кметовете на София,Варна,Велико Търново и Ловеч.
Г-н Ромер приветства отличените за най-добър европейски и социален кмет и ги увери, че следващия път ще получат призовете си в Брюксел.
Д-р Христов и г-жа Такева поздравиха инж.Азис и благодариха за доброто партньорство с община Кърджали. Инж.Азис благодари за отличието . Вярно е, че Бог е високо, че цар е далеко, но със сигурност знаете, че за българските учители най-близък е кмета, тъй като нашата работа и най-приятната част от нея е свързана с децата, с хората, каза в приветствието си кърджалийския кмет.Той подчерта, че и през първия мандат, и сега основен и най-важен приоритет за него е образованието и така трябва да бъде и при всеки следващ кмет на града.В Кърджали успехът ни се дължи на това, че нашата съвместна работа с учителите е на базата на диалог, партниране и постигане на общи цели, каза още кърджалийският кмет.
Връчени бяха и награди за най-добър социален партньор-кмет на национално ниво, журналист на годината, синдикалист на годината, директор и учител на годината.За директор на годината награда получи г-жа Йорданка Чавдаров-ГПЧЕ ”Хр.Ботев”.

Още снимки
 Прочитания: 1946 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign