Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Двойката Нешев-Колев – Спортисти на 2008

 22 Декември 2008

На официална церемония в хотел „Кърджали” бяха връчени призовите отличия „Спортист на годината – Кърджали 2008". За наградата бяха номинирани общо 15 състезатели. Класирането стана чрез анкетиранене на журналисти от местните електронни и печатни медии.
Тази година призовото място бе за Николай Колев и Невен Нешев. През 2008г. двамата показаха класа и голям спортен успех. Момчетата спечелиха купата в първенството по плажен волейбол на М-тел Мастърс. Те бяха отличени и в турнирите на Българската асоциация по плажен волейбол.
На второ място в класацията е Пламен Стайков – автомобилизъм, следван от Димитър Иванов – кану каяк, Николай Сурков /Никси/ - водомоторен спорт и др.
Мото крос клубът в Кърджали взе специалната награда на кмета.
Ще бъде недостатъчно да кажа само, че се гордеем с вас и постиженията ви. Вие сте нашата гордост, не само в рамките на общината, но и на национално ниво, сподели в обръщението си към спортистите кметът на Кърджали инж. Хасан Азис. Той пожела резултатна спортна 2009г. на всички състезатели, на техните треньори и на любителите на различните спортове.
Пред присъстващите на церемонията тазгодишните победители Н.Нешев – Н.Колев благодариха за оказаната чест и посветиха отличието на целия волейболен отбор на „Арда” Кърджали.

КЛАСАЦИЯ:
„Спортист на годината – Кърджали 2008” – Николай Колев и Невен Нешев – плажен волейбол
1.Николай Колев и Невен Нешев – плажен волейбол
2.Пламен Стайков – автомобилизъм
3.Димитър Иванов – кану-каяк
4.Николай Сурков /Никси/ - водомоторен спорт
5.Иво Габровски – водомоторен спорт
6.Айджан Ахмед – борба
7. Тимур Сеферов - културизъм
8.Златан Йорданов – волейбол
9. Кристина Хорсикян– тенис на корт
10.Марин Ангелов и Любомир Славов - бадмингтон

Още снимки
 Прочитания: 2886 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign