Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Културен афиш

 12 Януари 2009

През тази седмица театър “Димитър Димов“ Кърджали отново ще вдигне завеса за своите зрители. На 15 януари от 18.00 ч. на голямата сцена ще бъде представен спектакълът “Извънредни ситуации” по текстове на Камен Донев. Постановката и пластиката са дело на Пламен Панев и Татяна Соколова, автор на сценографията и костюмите е Надежда Митева.
"Извънредни ситуации" е съвременна българска комедия, която гарантирано ще ви развесели, но и ще предизвика размисъл.Актьорите разиграват абсурден диалог във всекидневни ситуации .Това е един забавен спектакъл с ефектни модерни похвати в режисурата и сценичната пластика.
В спектакъла участват познатите актьори Калчо Иванов, Атанас Атанасов, Русалина Майноловска и най-младото попълнение на трупата Зорница Пламенова, Калин Серафимов, Ивелин Кръстев и Валентин Кашъмов.
Представлението “Извънредни ситуации” на театър “Димитър Димов” се радва на голям зрителски интерес, не само в Кърджали, но и в страната. Много добри отзиви за него бяха получени от публиката в Козлодуй. В крайдунавския град нашенци гостуваха в рамките на културната програма на община Кърджали, посветена на дните на града ни.
През този месец програмата на ДКТ “Димитър Димов” включва още няколко заглавия. На 22 януари публиката може да присъства на един от най-интересните съвременни прочити на класическата трагедия на Шекспир “Хамлет “, постановка на директора на театъра Димитър Игнатов.

Още снимки
 Прочитания: 2029 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign