Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

60 карамфила за жените от третата възраст

 06 Март 2009

С добро настроение и музика бе отбелязан Международния ден на жената днес в Клуба на пенсионера в Кърджали.Специални гости на празника бяха кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис и общински съветници.
Винаги съм изпитвал удоволствие от срещите си с вас, а опитът и мъдростта, които носите са много ценни за мен. В дните след Сирни Заговезни, когато може да се поиска прошка аз ще поискам прошка от вас, защото знам, че не винаги успяваме да решим проблемите ви и да бъдем близо до вас, сподели инж. Азис пред присъстващите. Той изрази и надеждата си, че заедно млади и по-възрастни могат да направят Кърджали още по – добро място за живеене. Градоначалникът пожела на всички представителки на нежния пол от третата възраст много здраве, дълголетие и повече радостни мигове в ежедневието и лично подари на всяка от тях по един карамфил за празника.
По време на празника инж. Азис обяви, че през идните месеци ще бъде осигурена екскурзия за 50 човека с автобус до гроба на Дева Мария в Ефес и хора от третата възраст също ще могат да посетят светите места.

Още снимки
 Прочитания: 2038 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign