Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Дарителска акция

 10 Април 2009

Студенти от Филиал “Любен Каравелов” Кърджали инициираха дарителска акция под надслов “Светлина за Божидара”. Решението да помогнат на младата жена, която се нуждае от средства за операция на очите е гласувано единодушно. Зад благородната идея на младежите застават и техните преподаватели.
Божидара Ангелова се нуждае от бърза операция на очите, за да не остане винаги в мрак. Операцията, лекарствата и прегледите струват около 3 000 лв., сума, която тя сама не може да събере.
Нека помогнем на младата жена да види още много неща в живота – как растат двете й деца Самуил и Паулина, втората си книга с детски приказки, своите следващи картини, които иска да нарисува. Благодарение на добър човек, който Божидара не познава лично, първите 300 лв. вече са предоставени, съобщиха студентите и споделиха, че ще приканят в тяхната инициатива да се включат и колегите им от Земеделския колеж и Колежа по минно дело в Кърджали. Желаещите могат да дарят средства като ги приведат на специално открита банкова сметка в ООБ- клон Кърджали.


 Прочитания: 2105 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign