Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж. Азис поздрави новоизбрания кмет на Османгази

 14 Април 2009

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис поздрави новия кмет на побратимената община Османгази, Бурса, РТурция г-н Мустафа Дюндар по случай встъпването му в длъжност.Това стана в Бурса по време на честванията на Осман гази на 10-11 април т.г. Инж. Азис запозна колегата си с проектите, които се реализират в община Кърджали и изрази надежда, че взаимоотношенията между двете общини ще продължат да се развиват и разширяват. Той подари на г-н Дюндар картина с родопски пейзаж и каталог със забележителностите на региона и го покани да посети Кърджали.
На официалното откриване на празниците в Бурса присъства и новият кмет на Голяма община Бурса г-н Реджеп Алтепе, който до местните избори в южната ни съседка беше кмет на побратимената община Османгази. Инж.Азис пожела успешен мандат на новия пост на колегата си Алтепе.
Тържествата, посветени на Осман гази, които са сред най-значителните културни прояви в Бурса се радваха на изключителен интерес от страна на жителите на града и бяха отразявани от много регионални и национални медии в южната ни съседка.В тях участваха и представители на другите побратимени общини на Османгази от Македония и Косово.

Още снимки
 Прочитания: 1897 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign