Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

"Директ хит" събра овациите на публиката

 27 Април 2009

На 24 април Рок групата на Военно - въздушните сили на САЩ „Директ хит”гостува в Кърджали. Концертът на музикантите, който събра многобройна публика, се сътоя в Дома на културата. Домакини бяха община Кърджали и Дружество “Приятели на САЩ”. Кметът инж .Хасан Азис приветства гостите, а те му подариха диск със свои изпълнения.
Няколкодневното турне в България на групата „Директ хит” включва само три града - Кърджали, Ямбол и Велико Търново.
„Директ хит” е осем - членен рок ансамбъл, който се състои от музиканти от Оркестъра на Военно - въздушните сили на САЩ в Европа. Съставът свири хитове от 60-те години на м .в. до днес и включва динамична духова секция, талантлива вокалистка и силна ритъм секция.
Представяна по американската телевизия, „Директ хит” е забавлявала милиони военни и граждански зрители в Европа, както и в Афганистан, Катар и Киргизстан. Независимо дали свири за войската, за ученици в училищата или за десетки хиляди души на музикални фестивали, „Директ хит” винаги изнася експлозивни представления с голям професионализъм присъщ на мъжете и жените, които служат във Военно - въздушните сили на САЩ.


Още снимки
 Прочитания: 1935 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign