Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ОДК Кърджали отвори врати

 01 Октомври 2009

През новата учебна година Обединен детски комплекс Кърджали предлага 27 различни форми за занимания в три направления -"Художествено-творческо направление", "Научно-познавателно и приложно-техническо направление" и "Спортно туристическо направление". Някои от клубните и кръжочни форми като "Компютърен свят", "Клуб на любознателните", "Здраве, дом, общуване", "Етнография и краезнание", Детски и младежки парламент, радиоклуб, Младежко телевизионно студио "Гепи", Школа по изобразително изкуство, клуб по фотография, тенис на маса, Детска вокална група, модерен балет, Школа по източни бойни изкуства и др. са традиционни и вече няколко години интересът към тях е голям. Новата форма, която предлага ОДК е изучаване на английски език - за начинаещи и напреднали, съобщи Златка Пеньова - директор на ОДК.
Мисията на детските комплекси е чрез неформално образование да се достигне до формиране на личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение, усвояване и формиране на общочовешки и национални ценности, развитие на индивидуалността и стимулиране на творческите заложби. Записването във кръжочните и клубни форми на децата е свободно и съобразно техните желания и интереси. Обучението е безплатно и се извършва от 9 педагози - специалисти, чиято главна цел е да се осмисли и организира свободното време на децата и учениците.
През тази година вратите на ОДК ще бъдат отворени от понеделник до събота за занимания, посещения, празници, конкурси и други прояви. Желаещите да посещават предлаганите форми могат да получат повече информация на тел.: 6-23-24. Прочитания: 1836 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign