Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Празник в Дневен център "Надежда"

 01 Декември 2009

Лакомства, топки и лични пакети на всяко дете от Дневен център “Надежда” подариха днес кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и президентът на Ротари –Кърджали Альоша Синабов. Те бяха гости на тържеството организирано за малчуганите по повод Международния ден на хората с увреждания 3-ти Декември. С мисъл за предстоящият празник в Центъра своя програма представиха Арт трупа “Приятели” към Филиал "Любен Каравелов"-Кърджали. Много песни, стихчета и дори приказка за малката звездичка чуха децата, а тържеството предизвика много усмивки и радостни преживявания.
Градоначалникът пожела на децата да се чувстват добре под грижите на екипа, който работи в Центъра. Той сподели, че е удовлетворен от постигнатото до сега, но и от факта, че то ще бъде продължено. Община Кърджали е получила одобрение за нов проект по ОПРР, ос “Социална инфраструктура” и през следващата година продължава изграждането и разширяването на Центъра вече за хора със специфични потребности над 18 години.
Надявам се през следващата година този проект да бъде реалност, а общинското ръководство не е забравило и поетият ангажимент за изграждане на специализирана детска площадка към Дневен център “Надежда”, каза още инж. Азис.
В края на празника всички си направиха и снимка за спомен.

Още снимки
 Прочитания: 2183 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.