Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Правят оглед на състоянието на уличната мрежа

 24 Февруари 2010

Със заповед на кмета на община Кърджали е сформирана Комисия, която ще направи оглед на състоянието на уличната мрежа в града. Нейни членове са представители на общинска администрация, на фирмата спечелила миналата година търга за поддръжка на уличните платна –“Симекс” и на фирмата доставчик на асфалт и смеси. Повод за проверката са изпълнението на кърпежите по уличните платна, използването на чакъл и други материали за запълване на отворилите се дупки по улиците и лошото състояние като цяло на уличната мрежа в областния град.
Общинското ръководство е длъжник към жителите и гостите на Кърджали по отношение на състоянието на уличната мрежа. Дори и там, където бяха направени кърпежи на уличната настилка преди зимата, сега зеят дупки. До тях вече са се отворили и нови.
Очаквам до края на седмицата да имам ясно становище от комисията защо кръпките, положени през есента, зейнаха отново при първия сняг, както и да бъде даден отговор на въпроса кой е дал “безумната идея” да се насипва чакъл в дупките през последните дни, каза пред медиите кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис. Според него подобни действия са абсолютно непрофесионални.


 Прочитания: 1848 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign