Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Нека запазим природата чиста!

 20 Април 2010

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ


В дните от 22 март до 22 април 2010 година, Община Кърджали по традиция се включва в националната кампания, посветена на честването на Деня на Земята - 22 април.
Благородната цел на кампанията е да запазим природата, да създадем по-добра и здравословна околна среда.
За 40 години от обявяването му, Денят на Земята е вдъхновил милиони хора от различни култури и произход, като ги е събрал с една обща цел – заедно да създадат промяната в околната среда, която желаят да видят.
Ето защо и тази година Община Кърджали отново ще организира различни прояви, под мотото “Кърджали - чист и красив”. Нека всеки от нас се огледа в обкръжаваща ни среда и с общи усилия направим Нашия град още по-зелен и по- чист.
Нека с настъпването на пролетта всеки от нас, който иска да живее в чиста околна среда, се погрижи за района, в който живее, за да стане нашият град още по-слънчев и по-красив.

Нека запазим природата чиста!

Каня Всички на Празнична програма с награждаване на отличилите се участници в кампанията "Кърджали - чист и красив" - на открито пред театъра /бивишият паметник на Г.Димитров/ на 22.04.2010 г. от 15.00 ч. В програмата са включени много песни, танци и изненади, както и Изложба на открито на децата от фотоклуба към ОДК – Кърджали, спечелили награди от Международен конкурс „Зелена планета” – гр. Москва 2009, Аранжиране на цветя от сформирани отбори на Училищата и Професионалните гимназии в гр. Кърджали, Демонстрация от ПГЕЕ „Кап. Петко Войвода” на 3 броя екоавтомобила, задвижвани с акумулатор, изработени от ученици и учители от клуб „Млад конструктор”;
Мероприятията се осъществяват със съдействието на ОДК – Кърджали, „Озеленяване, чистота и благоустройство”ЕООД, гр. Кърджали, „Титан Клинър” ООД, гр. Кърджали.

Заповядайте!

Кмет на Община Кърджали: ...…............…........... /Инж. ХАСАН АЗИС/


 Прочитания: 1654 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign