Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Младите огнеборци от Мост първи в общината

 30 Април 2010

Отборът на младежкия противопожарен отряд от ОУ “Хр. Смирненски” в село Мост стана общински първенец на традиционното състезание “Млад огнеборец”. Победителите получиха златни медали, купа и предметни награди, а на 14 май ще участват в областното първенство. На второ място се класираха огнеборците от Черноочене, а с бронзовите медали се окичиха състезателите от ОУ “Св. Св. Кирил и Методий” от село Стремци. Призьорите бяха наградени от секретаря на общината Сезгин Бекир. Младите огнеборци от Мост участват за четвърти път в състезанието. Надяваме се да спечелим и областния турнир и да представим достойно Кърджали на републиканското първенство през юни в село Кранево, сподели за “Арда нюз” ръководителят на тима Красимира Ангелова. Тя уточни, че голяма заслуга за спечелването на първото място има младшият инструктор Ангел Калев от РУПБС - Кърджали, който ежедневно е тренирал отбора.
На 14 май на стадион “Дружба” ще се проведат областните състезания с младежки противопожарни отряди “Млад огнеборец”. Ще участват отборите-победители в 6-те районни надпревари. Ще премерят сили в две дисциплини – бойно разгръщане на състезателна пътека и 400 метра щафетно бягане с препятствия.


 Прочитания: 1432 пъти


2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign Пране на килими Кърджали - Би стил Агенция Кърджали 7 - Агенция за недвижими имоти