Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Октриха обновеният пенсионерски клуб в кв.Веселчане

 21 Май 2010

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и председателката на Съюза на пенсионерските клубове в Кърджали Илинка Василева прерязаха лентата при откриването на обновения пенсионерски клуб в кв. Веселчане. Над 50 пенсионери посрещнаха градоначалника в клуба днес. В знак на добро приятелство те го почерпиха с пита и му подариха цвете.
Г-жа Василева му благодари от името на всички пенсионери за финансовата помощ при обновяването на клуба, за загрижеността му към проблемите на третото поколение и за разбирането при решаването им. Тя сподели още, че възрастните се отнасят винаги с голямо уважение към тези управленци и ръководители, които правят реални усилия за подобряване живота на хората и изрази общото мнение, че кметът на Кърджали дава добър пример за това.
От своя страна инж. Азис отбеляза, че през последните години в Кърджали общинското ръководство се опитва да подпомогне дейността на пенсионерските клубове по всякакъв начин. Извършеният ремонт в клуба в кв. Веселчане няма да бъде последен. Предстои такъв да бъде направен и на клуба в централната градска част. Нашето уважение към възрастните е голямо и ще направим всичко възможно те да се чустват добре, допълни още инж. Азис.

Още снимки
 Прочитания: 2122 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign