Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

“Арда”-Кърджали първи в детския футболен турнир

 17 Юни 2010

Завърши детския футболен турнир в град Кърджали, който се проведе в рамките на Националната програма “Децата и футбола”. Турнирът се организира от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на физическото възпитание и спорта, Българския футболен съюз и община Кърджали.
Турнирът бе закрит днес по обяд. Всички отбори получиха пълна футболна екипировка, флагче и три топки. Първи в турнира се класира отбора на “Арда”-Кърджали, следван от “Искра”-Черноочене и “Орфей” при СОУ П.Р. Славейков. В дъното на гласацията остана отборът на ФК “Перперикон” – село Перперек.
Организаторите бяха предвидили и индивидуални награди за най-добър вратар, защитник, нападател и треньор. Флагче и купа получи и Рамадан Яшар-президент на ФК “Арда” -Кърджали за изключителен принос за развитието на детския футбол. Те му бяха връчени от Георги Бойчев от Асоциацията на българските футболисти. С приветствие към всички 8 отбора и техните треньори се обърна заместник-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова.

Още снимки
 Прочитания: 2573 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign