Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кърджали в акция “FRIENDS” за Илиян

 25 Август 2010

От днес галерията в Керимовата къща отваря врати за благотворителна продажба на творбите на местните художници. Всеки, който закупи произведение от живопис, графика, рисунка и пластика, ще даде своята лепта за излекуването на Илиян Ангелов. Събраните от продажбите средства 100% ще бъдат преведени по банковата сметка, открита за спасяването на Илиян. Това заяви председателят на Дружеството на художниците Владимир Чукич.
Телефонът за справки и запитвания е 0897 810 517 , Пенка Атанасова, галерист. Галерията ще работи всеки ден от понеделник до петък от 11.00-18.00 ч.
Неотдавна приятели и познати на Илиян поведоха акция за набиране на средствата и в социалната мрежа Facebook. Там членовете на групата и онези, които се включиха с парични дарения, наброяват вече над 1 620 души. Сред хората, отзовали се на приятелския зов за помощ, са както местни жители, така и десетки емигранти. Илиян е познат на кърджалийски с лъчезарния си нрав и усмивка, но коварна болест го повали на легло. Той е син на уважавания и обичан от всички художник Джемал Емурлов-Джимито. Таксите за лечението на Илиян обаче са непосилни за семейството му.
Илиян Даниелов Ангелов се намира в клиника Anadolu Medical Center в Истанбул, Турция. За неговото лечение са необходими средства, които могат да бъдат дарени по откритата в негова подкрепа сметка в Първа инвестиционна банка с IBAN BG30FINV915010BGN0C1YL Илиян Даниелов Ангелов.
ЗА ВСИЧКИ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ОТ ЧУЖБИНА:
ILIYAN DANIELOV ANGELOV
First Investment Bank
IBAN: BG30FINV915010BGN0C1YL
SWIFT: FINVBGSF
Kardzhali 6600, Bulgaria
52, Bulgaria Blvd.
BRANCH KARDZHALI


Още снимки
 Прочитания: 2544 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign