Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Обсъдиха забавянето на строителството на Базара за промишлени стоки

 30 Ноември 2010

Кметът на общината инж.Хасан Азис се срещна днес представители на собствениците на помещения в бъдещия Базар за промишлени стоки в района на Пазара на производителите в Кърджали.Обсъждана бе темата за забавянето на строителството на базара. То не може да продължи, докато не се получи писмено становище с резултатите от проверката на Агенция САПАРД, която беше извършена на място преди месеци. Известно е, че проверката не е констатирала нарушения, но това не е потвърдено писмено от агенцията.
По време на срещата се постигна договореност да се проведат срещи в София с народните представители от Кърджалийска област и със Светослав Симеонов, изпълнителен директор на ДФ”Земеделие” Агенция САПАРД, за да се поиска по-бързо изготвяне на протокола от проверката.
Инж. Азис поиска с писмо среща с г-н Симеонов за 1 декември 2010 г., на която да присъстват представители на собствениците на помещения в Базара за промишлени стоки, представители на „Пазар на производителите” и Общинска администрация-Кърджали. Изграждането на базара е с частни средства.


 Прочитания: 1982 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign