Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Коледа в ОДК

 15 Декември 2010

Изложба под мотото „Коледни вълшебства” ще отвори врати от утре в ОДК –Кърджали. Посетителите на изложбата ще могат да видят коледна и новогодишна украса, сурвачки, коледни обредни хлябове, колаци и батик. Всички те са изработени от деца от различни кръжочни форми в ОДК. Изложбата е подредена в детската картинна галерия на ОДК.
На 18 декември от 11,00 часа в зала №1 на ОДК ще се проведе и Коледният детски празник под надслов „ВЕСЕЛА КОЛЕДНА ВЪРТЕЛЕЖКА”. Той се организира от ОДК и Община Кърджали. Те канят децата и техните родители да се забавляват и веселят с Роко Коко и децата от Школата по източни бойни изкуства, ДВГ „ДО РЕ МИ” и Модерен балет при ОДК Кърджали, балет при читалище „Обединение”, клуб по спортни танци към Дома на културата и модерен балет към Военен клуб. Всички заедно ще посрещнат Дядо Коледа, който ще бъде гост на празника и ще им раздаде лакомства.
За поредна година ОДК Кърджали дава възможност на родителите, бабите и дядовците да зарадват своите деца и внуци, като поканят Дядо Коледа у дома да поднесе най-желания подарък на децата им. На 24 и 25 декември Дядо Коледа може да подети дома ви, стига предварително до 22.12. да се обадите на тел. 6 23 24 в ОДК и да се запишете в списъка на Дядо Коледа.


 Прочитания: 2155 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign