Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

На 20 декември ще отбележат Коледа В НЧ „Обединение 1913”

 15 Декември 2010

Коледно тържество с деца от СОУ “Й. Йовков” организират Литературният салон „Петя Караколева” към НЧ „Обединение 1913” и клуб „Религия” към Регионална библиотека „Н. Й. Вапцаров” на 20 декември от 10.30 часа в читалището.
Малчугани от предучилищните групи и от петите класове ще рецитират стихове, ще пеят песни за Коледа и Нова година и ще участват в различни забавни игри. Петокласниците ще изпълнят специално написани стихове за празника от лауреатите на националната награда за детско творчество “Петя Караколева”. Участниците ще споделят кои автори и кои творби най-много са ги вълнували и кои предпочитат да четат, след което ще бъдат възнаградени с малки подаръчета и със сладки лакомства от Дядо Коледа.

Вечерта на 20 декември от 18.00 часа в голямата зала на читалището ще се състои традиционният коледен концерт, на който ще бъде обявен „Дарител на годината”. Ще участват съставите на НЧ „Обединение 1913” - децата от Школата по балет с ръководител Мирослава Зафирова, Школата по спортни танци с ръководител Огнян Камишев, Детската вокална група, хор „Незабравки” с ръководител Марин Владинов, Група за стари градски песни с ръководител Васил Василев, рок бандите, ръководени от Иван Кунчев.


 Прочитания: 1986 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign