Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Коледен базар спретнаха третокласници

 21 Декември 2010

Над 500 коледни картички и сувенири, изработени от ученици в 3в и 3д клас на СОУ “П.Р.Славейков”, са подредени от днес във фоайето на община Кърджали. Те са част от коледния благотворителен базар, организиран от учениците и техните класни ръководители Румяна Петрова и Николина Андонова.
На импровизирания щанд могат да бъдат видени саморъчно направени вази, свещници, картички, коледни венци, малки изящни коледни украси са стена и маса. Те са направени с много желание и фантазия от третокласници с помощта на техните родители и учители в рамките на месец. Посочената цена на всяко едно от изделията е символична. Всички набрани средства от продажбите ще бъдат дарени на Дневен център за деца с увреждания “Надежда” в Кърджали.
За малчуганите това е вторият благотворителен коледен базар, който те организират. Миналата година те успяха да наберат и дарят на Центъра близо 600лв.
Коледният базар ще остане във фоайето на общината до 23 декември. Всеки желаещ може да го посети и закупи от прекрасните коледни сувенири.

Още снимки
 Прочитания: 2856 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign