Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Коледари поздравиха ръководството на община Кърджали

 20 Декември 2005

Днес в общинска администрация Кърджали гостуваха малките сурвакари от специализирана детска градина "Ян Бибиян".Те бяха дошли да поднесат на общинското ръководство своите празнични приветствия,песнички и стихчета.Децата бяха посрещнати от заместник-кмета на община Кърджали госпожица Красимира Живанова и от секретаря господин Сезгин Бекир,които бяха очаровани от изявата на малчуганите от детското заведение.
Днес е Игнажден-полазник ,а обичаят повелява да се гадае идната година по човека, влезнал първи в дома."Бъдете с чисти сърца и открити към хората ,така както нашите деца",каза директорката на СДГ "Ян Бибиян" Петя Варналиева.
Да бъдат живи и здрави,да бъдат послушни и ученолюбиви,защото те са бъдещето на Кърджали и на България-това им пожела секретарят на общината Сезгин Бекир.
Всяко дете получи подарък-коледен пакет с лакомства,играчки,дрешки,които са предоставени от фондация "АДРА"-Германия по програма "Дете дарява дете",а малките коледари сурвакаха общинарите за здраве и късмет през новата година.


 Прочитания: 2344 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign