Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Наградиха деца, отличили се в конкурса за рисунка на тема “Полицай в действие”

 30 Март 2011

Над 100 рисунки изпратиха децата на Кърджали за участие в благотворителната програма за набиране на средства за деца на загинали и инвалидизирани служители на МВР. Кампанията е по инициатива на Синдикалната Федерация на служителите в МВР, а конкурсът за рисунка на тема “Полицай в действие” е първият етап от нея.
В областния кръг на конкурса бяха отличени 24 деца в две възрастови групи - от 7 до 10 години и от 11 до 14 години. На първо място в първа възрастова група се класира третокласникът Джем Харун Бекир от ОУ “Св.Св.Кирил и Методий”, а във втора възрастова група на първо място се класираха петокласничката Бехие Исмаил от ОУ “Хр. Ботев” с. Миладиново и Виктория Бостанджиева” от СОУ “От.Паисий”- Кърджали.
Вчера в ОДК те, заедно с останалите отличени, получиха своите награди от организациите партньори на кампанията тук - община Кърджали и М-Тел, представлявани от зам.-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова и от регионалния мениджър на телекомуникационната компания Павел Димитров. Децата бяха зарадвани с грамоти и книги от името на община Кърджали и рекламни пакети от фирмата спонсор на кампанията, включващи копютърна енциклопедия за животни и семейна образователна игра.
Наградените рисунки са подредени във фоайето на ОДК и могат да бъдат видяни до края на пролетната ваканция. След това изложбата ще бъде показана в Община Кърджали с цел закупуване на картините и набиране на средства за благотворителната кампания. Отличените рисунки ще бъдат заснети и отпечатани на благотворителни картички. Средствата набрани от разпродажбата ще бъдат предоставени на децата на загиналите и инвалидизирани служители от МВР на територията на ОД на МВР Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 2518 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign