Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Общината отличи 15 медици по случай Деня на здравето

 06 Април 2011

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и Общинският съвет поздравяват всички лекари, медицински специалисти и персонал по случай 7 април- Световен ден на здравето, като им пожелават здраве, всеотдайност и успехи в хуманната професия!
Продължавайки добрата традиция по повод Световният ден на здравето – 7 април, снощи община Кърджали организира тържество по случай празника. На него бяха поканени представители от всички лечебни заведения на територията на общината. В срещата участваха и служители от общинското звено “Училищно и детско здравеопазване”. Приветствие към присъстващите бе поднесено от ръководството на общината, а 15 души бяха отличени за високи професионални резултати с грамоти и сувенири.
Отличените са предварително номинирани с предложения от ръководството и колективите на съответните здравни и лечебни заведения, както и от граждани. Това са шестима лекари, един стоматолог, двама фелдшери и четири медицински сестри. Признание получиха и двама представители, работещи в обслужващи звена в сферата на здравеопазването на територията на община Кърджали.


 Прочитания: 2030 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign