Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Парламентаристи от ДМП участваха във форум ”Виновно безразличие”

 16 Май 2011

Благодарение на подкрепата на Обществения посредник на Община Кърджали Хакиф Емин, от 13 до 15 май 2011 година членове на Детски и младежки парламент към ОДК-гр.Кърджали, участваха във форума”Виновно безразличие” в с. Свети влас, Бургаска област. Този форум е част от от проекта”Моите права - отговорност на европейски гражданин”, на който ДМП – Кържали и Общественият посредник са партньори, заедно с младежки организациии омбудсмани от градовете Видин,Казанлък и Бургас.
Младите парламентаристи имаха възможност да представят своята работа по отделните етапи от проекта. Представиха бюлетин от мониторинга над определени институции в град Кърджали, а също така презентираха и работата си по кампанията „Нетрадиционно срещу насилието”. В дните на форума младежите участваха в кръгла маса „Безразличието ражда насилие” и конкурс по дебати. Младите хора обмениха идеи и добри практики с партньорските организации ,създадоха много нови контакти и приятелста.
За своята инициатива”Заедно за един по-добър свят”, ДМП –Кърджали получи купа от организаторите и грамота за най-мащабно и атрактивно популяризиране на проекта в местната общност.


 Прочитания: 2081 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign