Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Отбелязваме Денят на българския спорт

 16 Май 2011

Учащи и граждани ще могат да се възползват безплатно от всички видове спортни съоръжения в Деня на българският спорт и на работещите в сферата на спорта - 17 май. Програмата на общината предвижда спортни състезания по 11 вида спорт. С начален час 10,00 са организираните състезания по тенис на корт за учащи и граждани на тенис кортовете в комплекс “Арпезос”, баскетбол в спортна зала “Арпезос”, фитнес и боди билдинг в спортна зала “Арпезос-1”, фитнес и аеробика - също в спортна зала “Арпезос”. От десет часа ще бъде дадено началото и на лекоатлетическия крос за ученици в парк “Простор” , а в същия час ще започнат и футболните срещи за в СОУ “П. Р. Славейков”-Кърджали. Футболни срещи ще се проведат и на стадион “Дружба” от 10,00 часа за учащи, и на стадион “Горубсо” от 16,00 за учащи и граждани. От 10,00 часа ще започнат състезанията по стрийтбол за ученици и граждани в Обединен детски комплекс. За следобедните часове са предвидени срещите по бадминтон от 16,00 в спортна зала “Арпезос-2” и по волейбол - също от 16,00 часа в спортна зала “Арпезос”.
Съорганизатор на проявите за честването на 17 май - Ден на българския спорт и на работещите в сферата на спорта в община Кърджали са спортните и футболни клубове от областният град.
Желаещите да се включат в проявите могат да позвънят на тел: 6-15-41 или да получат подробна информация на място в спортна зала “Арпезос-1”.


 Прочитания: 2297 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign