Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Наградиха участниците в шахматния турнир под егидата на кмета

 06 Януари 2012

Победителите от общоградския шахматен турнир под патронажа на кмета на Община Кърджали бяха отличени снощи на официална церемония в комплекс „Меаца” в кв. Възрожденци.
Турнирът се проведе в последната седмица на 2011 година, а резултатите от него станаха ясни на 31 декември. Шахматните партии се играха всяка вечер в зала “Славей Златев“ в Дома на учения в 11 кръга по системата „всеки срещу всеки”, а съдия беше Стефан Попов.
След оспорвана надпревара на шахматната дъска победител стана Димитър Трифонов. На второ място се класира Вълчо Златилов, а трети стана Георги Михайлов. С грамоти и парични награди бяха отличени още Сюнер Мехмед, Теньо Карнобатов и Коста Камарев. Награда за най-възрастен участник получи Христо Янев, а за най-млад Николай Николов на 9 години.
Наградите бяха връчени от зам.-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова, а приветствие към всички направи Яшар Шабан от Центъра за неправителствени организации. Негово бе и предложението община Кърджали да предостави за провеждане на турнири и шахматни състезания базата на Центъра.

Още снимки
 Прочитания: 2455 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign