Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Производствения травматизъм ще дискутират на среща

 10 Февруари 2012

В Кърджали на 14 февруари 2012 г.-вторник под мотото „Работете внимателно! Пазете живота и здравето си!” ще се реализира информационна среща с цел ограничаване на производствения травматизъм. Събитието се организира от Министерство на здравеопазването, Община КЪРДЖАЛИ., РЗИ Кърджали и Медия Експерт Груп 2011.
Информационната среща е част от национална кампания, която ще се разгърне в 19 града на страната и ще има за цел да повиши информираността на целевите групи, относно ограничаване на производствения травматизъм.
В залата на Община КЪРДЖАЛИ от 15,00.часа ще бъдат представени филми за ограничаване на производствения травматизъм в строителството, преработващата промишленост, дърводобива, ще се разпространяват листовки и брошури, съдържащи информация относно основните причини за производствения травматизъм, мерки за предотвратяването му в най-рисковите сектори на икономиката, както и как работещите да се предпазят от трудовите злополуки.
Партньори на кампанията са Община КЪРДЖАЛИ, Изпълнителна агенция Главна инспекция по труда, Дирекция „Инспекция по труда-Кърджали“, Регионална здравна инспекция-Кърджали,, Регионална стопанска камара-Кърджали, служби по трудова медицина, НПО на национално и регионално ниво, национални и регионални медии.


 Прочитания: 1764 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign