Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Откриха обновения пенсионерски клуб в центъра на Кърджали

 08 Март 2012

Два празника събраха в едно членовете на три пенсионерски клуба в Кърджали. Освен да отбележат подобаващо Международният ден на жената 8 март, днес те откриха обновената база на един от трите свои домове в центъра на града. Гост на събитието бе кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис, който заедно с председателката на пенсионерските клубове Илийка Василева, преряза лентата на обновеният клуб.
Ремонтът на клуба стартира през януари тази година. В рамките на два месеца бе подменена изцяло остарялата ел. инсталация, направени са ремонти на санитарните възли и кухненският блок, освежени и пребоядисани са всички помещения в клуба и са сменени старите дограми с нови – алуминиеви.
Членовете на клуба посрещнаха градоначалника с хляб и сол по стара народна традиция пред сградата на Старият окръжен съвет, където се помещава клубът им. По-късно в празнична обстановка и добро настроение Илийка Василева изказа голямата им благодарност за направеното от градоначалникът.
Това е най-малкото, което може да се направи за вас от страна на общинското ръководство, каза кметът от своя страна и допълни, че би направил ремонт и довършил започнатите във всички пенсионерски клубове, защото това е задължение и грижа към хората от третата възраст. Налага се всеки един проект, който се реализира в Кърджали, и преди, и по време на строителство трябва много дълго време да го защитаваме и браним, не се отказвам като кмет на Кърджали от нищо което сме направили досега. Пред нас стоят много още проекти и ние ще ги реализираме. С тях ще направим Кърджали по-хубав, по-красив и по –привлекателен”, каза в словото си инж. Азис.
Пенсионерите изказа благодарността си и го дариха с картина, нож и цветя. Ножът е за душманите, пошегува се кметът, а цветята за тези, които ни желаят добро. Празникът продължи до късния следобед на 8 март.

Още снимки
 Прочитания: 2445 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign