Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Стани приемен родител!

 13 Март 2012

Станете приемен родител! Нека всяко дете намери своя дом, получи необходимата грижа и семейна среда.
Възможност да станете приемен родител дава проект „И аз имам семейство” по ОП „Развитие на човешките ресурси” с бенефициент община Кърджали. Как можете да станете приемен родител, какви са условията и реда за кандидастване, какъв е процеса за подбор на кандидатите и какви възможности дава приемната грижа. Отговорите на тези въпроси може да получите от двамата социални работници по проекта Себахат Исмаилова и Дафина Димитрова.
По проект „И аз имам семейство” по ОП „Развитие на човешките ресурси” с бенефициент община Кърджали ще бъдат назначени приемни родители. Назначените професионални приемни родители ще получават трудово възнаграждение и средства за издръжка на детето, доброволните приемни родители – средства за издръжка.
Ако решите да кандидатствате за приемен родител, може да потърсите повече информация от назначения екип по приемна грижа в сградата на старият Окръжен съвет /до Дома на културата/ ет. 3 стая 320. Връзка с двамата социални работници от екипа по проект „ И аз семейство” в община Кърджали можете да осъществите и на e-mail priemime kj@abv.bg

Още снимки
 Прочитания: 1980 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign