Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 20 Март 2012

Уважаеми служители, работещи в сферата на социалното подпомагане и услуги,
Днес, 20 март, отбелязваме Световния ден за социална работа. По решение на ООН всеки трети вторник на месец март се дава почит и уважение към професията на социалния работник.
Социалният работник е този, който ежедневно се сблъсква с трагедията и мъката на хората. Той е този, който работи за спазването на човешките права сред най-бедните и онеправданите, помага на лицата с увреждания – деца и възрастни, да се възстановят и включат в социалния и икономически живот на страната, дава реална надежда на близките за по-добър живот и е съпричастен към мъката и трагедията на всички, които страдат.
Да бъдеш част от една помагаща професия в съвременния, динамично развиващ се свят е истинско предизвикателство. Утвърждаването и развитието на способностите на хората, за които работите, зависи и от това, доколко вие сте способни да се развивате и утвърждавате, учейки се непрекъснато и надграждайки постигнатото.
Вярвам, че в ден като днешния всеки един от вас ще намери повод за гордост. Пожелавам ви здраве и удовлетворение от работата.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

инж. ХАСАН АЗИС - КМЕТ НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ


 Прочитания: 1636 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign