Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Деца завихриха Кърджали в пролетен карнавал

 22 Март 2012

Пролетен карнавал събра децата на Кърджали днес. Градът се огласи от техните песни, а усмивки сред минувачите предизвикваха и чудатите костюми, които бяха облекли за празника децата. Проявата събра много хора днес по обяд в центъра на града, в градската градина на площадката на бившия паметник на Георги Димитров. За десета поредна година Община Кърджали и Обединен детски комплекс събраха заедно децата на Кърджали на пролетно веселие.
Центърът на града се изпълни от щастливите гласове на малчуганите от различни учебни заведения. Тази година за първи път сред тях бяха и децата от Дневен център „Надежда”.
На импровизираната сцена артистично дефилираха магьосници, вещици, феи, принцеси, пирати, клоуни, чудовища, зомбита и чудати приказни герои.
Фантазията и майсторството на децата при представяне костюмите на техните любимите герои от приказки и филми бяха оценена от водещите шоуто. Всички класове, участници в карнавала, получиха от Община Кърджали по една топка и поздравления от директора на ОДК Златка Пеньова.

Още снимки
 Прочитания: 1694 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign